Kampen om tre verdifulle poeng

Etter vendepunktet mot Chelsea i forrige runde av Europas gjeveste turnering, står nå en ny utfordring for dør. Rumenske CFR Cluj borte.

 

Roma innehar foreløpig andreplassen i gruppen med seks poeng på fire kamper. På topp troner Chelsea med 7 poeng. Bak Roma følger Bordeuax med seks poeng og morgendagens motstander Cluj på 4. Med andre ord er gruppen jevn og åpen, hvor samtlige lag har noe å spille for og fortsatt kan gå videre.

 

Roma har tatt med seg følgende til denne kampen: Aquilani, Artur, Baptista, Bertagnoli, Brighi, Cassetti, De Rossi, Doni, Juan, Loria, Menez, Mexes, Montella, Okaka, Perrotta, Pizarro, Riise, Taddei, Tonetto, Totti, Vucinic.

 

Dette betyr. Ingen Panucci grunnet kneskade og ingen Cicinho grunnet influensa. Ellers er det ikke mye å melde om, og det kan se ut til at skadekrisen som tidvis tårnet seg opp kan være en av forklaringene til den gode flyten vi har fått i det siste.

 

Vi er forventet å gå ut i den etterhvert vante 4-3-2-1 formasjonen med følgende spillere: Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; Brighi, De Rossi, Pizarro; Vucinic, Baptista; Totti.

 

Mindre endringer kan forekomme. Tonetto kan fort starte denne, det samme kan Perrotta. Vucinic kan også være usikker. Likevel. Dette er i utgangspunktet det sterkeste vi kan stille, og noe annet enn å drepe spenningen i denne gruppen med en seier vil være en skam. Så skal vi selvsagt ikke glemme at Cluj er et godt fotballag.

 

Cluj på sin side har tatt utenom skadde Culio og Muresan en tilnærmet skadefri tropp. Culio scoret begge målene i forrige oppgjør. Troppen inneholder blant annet tidligere RBK spillere Lars Hirschfeld og Yossouf Kone i tillegg til forhenværende Interspiller Peralta.

 

Antatt startoppstilling for gjestene er ifølge Channel4.com: Stancioiu; Panin, Cadu, De Sousa, Pereira; Dubarbier, Dani, Trica, Deac; Culio; Y Koné. Ser vi bort ifra Culio er dette en sannsynlig oppstilling for rumenerne.

 

Kampen vises dessverre ikke på noen av de vanligste viasatkanalene, men er tilgjengelig for folk flest gjennom Viasatondemand som ikke er så halvgærent når du får lugne svensker med på kjøpet. Avspark er kl.  20.45.

 

Ale!