Roma hentet 9 åring!

Ikke alle har fått med seg at Roma i sommer hentet 9 år gamle Caio Werneck. Det gjelder også undertegnede. Roma ble i sommer så imponert over Werneck at de hentet både han og moren over til Italia.

 

Det var via Aldair de fikk øye på Caio Werneck. Aldair er nå en av kontaktene Roma har i Brasil når det gjelder spillere og han anbefalte niåringen til Roma. Conti og co lot ikke sjansen gå fra dem og hentet gutten, som nå deler tiden mellom skole og trening. Han har blitt kalt for «fenomeno» (fenomen) og «den neste Mexes» av italiensk media.

 

Caio Werneck spiller midtstopper og en av spillerne han ser opp til er Phillipe Mexes:

 «Jeg vil spille midtstopper og jeg mener jeg har det som trengs for å spille der. Jeg liker veldig godt Mexes», sier Caio Werneck.

 

Hans mor, Alessandra Werneck, som ble med han over til Italia, skryter av sin sønn:

 «Jeg er imponert over hvor bestemt min sønn er,» sa Alessandra. «Han har tilpasset seg det nye livet strålende og har ikke gått glipp av en eneste trening.»

 

Hans far, Israel Werneck, som blir værende i Brasil så lenge pga jobb har følgende å si om sin sønn:

 «Jeg vil ikke si at min sønn er noe fenomen, men han har behersket alle sider ved fotballen helt siden han var 6 år gammel. Han sparker ballen bra, header bra og har alt som skal til for å bli en strålende fotballspiller.»

 

Da gjenstår det bare å se om rundt ti år, om Caio Werneck slår til eller følger mengden og blir «borte». Gutten skal ihvertfakk ha gode sjanser til å ikke bli det…

 

 

CAIO WERNECK

Caio Werneck

 

Kilde: Romanews.eu