Notiser

Panucci venter stadig på ny kontrakt og Roma kan risikere og miste ham til Inter eller AC Milan. Panucci vil selv bli i Roma og hans agent, Oscar Damiani avslørte ikke mye om kontraktssituasjonen til sin klient: «Det er ingenting å si. For øyeblikket vil jeg ikke si noe, men jeg vil komme tilbake til saken senere.»

 

En spiller som var i strålende humør etter seieren i går, var Totti.
«Det er viktig å gjøre mål, og spesielt når det hjelper laget til seier. Det er viktig å plukke opp poeng og seire i denne tiden ettersom det gir oss selvtillit og mot til å gå videre. Vi har gjort endringer i treningsfeltet og på banen som gir positive resultater. Jeg mener det er en riktig holdning. Vi er på rett vei.»

 

Totti var faktisk så glad etter kampen i går at han skal spandere middag på hele laget, noe han også gjorde etter derby seieren mot Lazio.
«Kommer jeg til å spandere nok en middag på laget, om vi ender på førsteplassen i gruppa? Noen av spillerne på laget spiser mye, men ettersom det var en suksess sist, så skal jeg nok klare å spandere igjen.»

 

Ifølge asroma.it så har Aquilani igjen skadet seg. Han gjennomførte diagnostiske tester under dagens trening. Prognosene ga ingen positive tilbakemeldinger, men ga heller imidlertid ikke et klart bilde på utfallet av utviklingen. En ny test er ventet i løpet av få dager. Dermed blir det heller ingen Aquilani mot Fiorentina.

 

Okaka har også skadet seg og vil definitivt være ute av søndagens kamp mot Fiorentina. Det var under dagens trening at Okaka kjente smerter rundt ved ankelen og avbråt treningen. Det er ikke klart hvor lenge han vil være ute.

 

Litt gode nyheter på treningsfeltet var det dog. Både Panucci og Cicinho er tilbake i trening etter å ha vært henholdsvis ute med kneskade og forkjølelse. Men om de er klare mot Fiorentina er ennå uklart.

 

Riise har vært under Newcastles søkelys denne sesongen og Kinnear selv bekrefter i et intervju at han har spurt Roma om å få Riise på lån. Sannsynligheten for det er heller liten da Roma tjener lite på at Riise drar tilbake til engelsk fotball.

 

Corvino bekrefter at Fiorentina må selge minst to spillere etter Champions League exiten. Det gjør det dermed ikke mindre sannsynlig at Roma henter Osvaldo i januar. Andre spillere som ryktes i januar og som også kan friste Roma er, Pazzini, Pasqual og Vargas. Mutu derimot blir, slår Corvino fast.

 

Salget av billetter til søndagens Fiorentina kamp, har gått trådt ifølge Il Romanista. Deres beregninger sier at det vil komme mellom 40-50 tusen på kampen, noe som er svært dårlig til at motstanderen heter Fiorentina. Il Romanista har tatt feil før dog, og vi håper dem gjør det igjen.

 

Kilder: Il Romanista, Romanews.eu, Channel4.com