Spalletti: Krisen er over

Roma har etter en trist sesongstart hatt en fin november måned, og har blant annet slått Lazio og Chelsea. Man sitter fint i det i Champions League, men man ligger fortsatt veldig dårlig ann i Serie A. Likevel vil Spalletti nå si at krisen er over.

 

«Jeg har alltid sagt at mitt lag har mer kvalitet enn det de har vist, og det viser de nå. Jeg er fornøyd med hvordan utviklingen til laget har vært.»

 

«Cluj er talentfulle og laget har spillere med god teknikk. Vi jobbet hardt og det var kvalitet over det vi gjorde. Et lag som spiller som det fortjener å vinne. Vi gjorde noen feil, men hadde også sjansen til å score enda flere mål.»

 

Matteo Brighi hadde aldri scoret i Champions League før denne kampen, men scorte like godt 2 mål mens han var igang. Totti stod for det siste målet etter et fint frispark.

 

«Brighi gjør det veldig bra og ikveld ødela han ikke bare for backen deres, men gikk også på flere offensive løp. Det viser hvilken god fysisk og psykisk form denne gutten er i.»

 

Ettersom Chelsea bare klarte 1-1 borte mot Bordeaux, så har Roma en gyllen mulighet til å ta førsteplassen i gruppa. Med seier mot Bordeaux på Stadio Olimpico den siste matchen så har Roma vunnet uansett hva Chelsea foretar seg i den andre kampen. På den andre siden kan man med tap ryke ut av Champions League.

 

«Det spørs hvordan du ser på det. Akkurat nå er jeg fornøyd med situasjonen, da jeg liker at laget spiller åpen og god fotball, og dette gir oss faktisk sjansen til å vinne gruppen.»

 

«For å være ærlig så ga det ikke akkurat lagene en bonus å komme på førsteplass i gruppespillet ifjor. Men vi er selvfølgelig veldig glade for at vi er der nå.»

 

«Jeg tror det nå er trygt å si at krisen er over og kvaliteten over laget har igjen blitt vist. Men i denne byen blir man veldig fort over-entusiastiske, så det er viktig at vi beholder føttene på bakken,» la Spalletti til.

 

«Jeg så noen fine pasninger og kombinasjoner på midtbanen mellom Perrotta, Totti og Baptista ikveld. Men vi har rom for forbedringer.»

 

Kilde: Channel4.com