Brighi i ekstase

Brighi var i ekstase over gårdagens kamp mot Cluj, der han scorte to mål og senere ble kåret til banens beste spiller. Han mener at det nye systemet skal ha æren for Romas form.

 

«Dette var mine første mål og jeg håper de blir etterfulgt av flere. Det var en viktig seier, vi gjør det bra i Europa og håper å gjøre det samme framover i Serie A også,» han fortalte etter 3-1 seieren over Cluj.

 

Matteo Brighi har vært Romas beste spiller denne sesongen og har den siste tiden vært ustoppelig. Selv takker han det nye systemet i Roma.

 

«Med det nye systemet har jeg muligheten til å være med framover mer og det passer min karakter som spiller godt. Men jeg må også si at lagets ånd har en del av æren for lagets comeback.»

 

Francesco Totti spilte også en viktig rolle i gårdagens kamp og scorte et nydelig frispark mål i går, da han løftet ballen over muren og inn i mål.

 

«Francesco er veldig viktig for oss. Han startet sesongen i dårlig form pga skaden, men er nå i glimrende form og det smitter over på laget.»

 

Kilde: Channel4.com