Baptista: Vi kan komme oss til 4.plass

Julio Baptista har troen på at Roma nå kan klatre nok på tabellen til at de kan rekke en topp 4 plassering innen sesongslutt, og dermed kvalifikasjon til neste års Champions League igjen.

 

«Vi vet at vi har en kamp til gode, og kan komme oss der, men det avhenger av oss. Hvis vi vinner de kampene som skal vinnes, så tror jeg vi kan ende opp på fjerdeplassen i Serie A», sier Baptista.

 

Det blir ikke lett for Roma, dog, ettersom laget ligger 10 poeng bak Napoli, som foreløpig har fjerdeplassen i serien. Søndag er Fiorentina motstander, og 3 poeng mot Prandelli sitt mannskap, som ligger på 6.plass, vil være meget viktig for å nå Baptistas mål.

 

«Vi forbedrer oss nå for tiden, og det er hva som trengs. Du kan se at laget spiller bedre fotball», sier den tidligere Real Madrid spilleren.

 

Etter seieren mot Cluj i CL, gikk Roma til topps i gruppen sin, foran Chelsea, men kvalifikasjon er ikke sikret ennå. Med tap mot Bordeaux, risikerer Roma å ryke ut.

 

«Lagene som går videre til neste runde er alle meget sterke, som Manchester United, Real Madrid, Juventus og Chelsea. Lagene med færre problemer, vil bli de som utgjør forskjellen», sier Baptista.

 

Mange har fremhevet Luciano Spalletti sitt bytte av formasjon som en av hovedårsakene til Roma snuoperasjon.
«Hver trener må evaluere situasjonen når ting ikke går som det skal, og se på hva som må forandres. Han gjorde det, og jeg synes det nye systemet fungerer veldig bra. Spillerne følger at de hører hjemme med denne taktikken», sier Baptista.

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk