Fortsetter oppturen mot Fiorentina?

I morgen kommer Fiorentina på besøk, og Roma håper at den vanskelige tiden er over. Etter den tøffe starten på sesongen, har Roma nå vunnet mot Lazio, Lecce og Cluj den siste tiden, og med seier i morgen vil mange føle at krisen er over for Romas del.

 

Til tross for Romas gode form den siste tiden, viser tabellen hvordan sesongen har vært for klubben. Totti og co ligger bare på 15.plass, hvilket selvsagt er langt under forventet, og laget er avhengig av å vinne morgendagens kamp. Det er fremdeles 10 poeng opp til 4.plassen som vil gi laget en sjanse igjen i neste års Champions League.

 

Roma leder sin gruppe i Champions League, med meget gode muligheter for å kvalifisere seg til neste runde, men Fiorentina er allerede ute av dansen, og vil nok følgelig fokusere hardere på Serie A fremover. Prandellis menn ligger på 6.plass i serien, og sikter, i likhet med Roma, mot en topp 4 plassering. Fiorentina har vært noe ustabil i denne sesongen, men vant 4-2 mot Udinese i forrige runde, og har et fryktinngytende spisspar i Mutu og Gilardino, samt spillere som Montolivo, tidligere Roma-target Vargas og en meget dyktig keeper i Sebastien Frey.

 

Roma må klare seg uten Christian Panucci, Pizarro, Aquilani og Tonetto. Fiorentina må klare seg uten Donadel og Martin Jørgensen, mens Comotto er suspendert.

 

Sannsynlige lagoppstillinger:

 

Roma: Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; Taddei, De Rossi, Brighi; Baptista, Vucinic, Totti

 
 

 

 

Fiorentina: Frey; Zauri, Dainelli, Gamberini, Vargas; Kuzmanovic, Melo, Montolivo, Santana; Gilardino, Mutu

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk