Overgangsrykter 2/12

Roma ryktes å hente inn en ny spiss i januarvinduet og det har gått rykter om alt fra Osvaldo til Zalayeta. I dag er det Sergio Floccaris tur til å linkes til Roma. Atalanta spilleren har scoret 7 mål i Serie A denne sesongen og vil koste minimum 8 millioner euro, melder tuttosport.

 

En annen spiller som visstnok interesserer Roma, er Savio Nsereko. Savio er først og fremst venstre kant, men kan benyttes i nesten alle offensive posisjoner. Savio Nsereko er 19år og spiller til daglig i Brescia. Han er født i Uganda, men spiller for U-21 landslaget til Tyskland. Ifølge hans manager har han beundrere fra hele Europa, deriblant Napoli og Roma.

 

Simone Loria har ikke hatt en god start i Roma og mye tyder på at han kan være på vei ut av klubben allerede. Skulle han forlate klubben så har Roma planen klar. De skal ifølge Daily Star finsikte Manchester Citys Richard Dunne. De er dog ikke de eneste som har lyst på han og må regne med å få konkurranse fra blant andre Juventus, Newcastle og Tottenham.

 Ifølge Daily Star skal Roma ha vært veldig nære å hente Dunne i sommer, men Dunne skal selv ha trukket seg i siste øyeblikk. Skulle Roma få napp denne gangen må de regne med å betale rundt 6 mill pund for den irske spilleren.

 

I går ble det klart at Menez vurderte en retur til Frankrike hvis han må fortsette å spille. I dag fikk han den responsen fra Prade og Spalletti som han hadde håpet på. Daniele Prade avkreftet det hele og fortalte at det ikke er noen sjanse for at Menez forlater i januar. Spalletti på sin side hadde følgende å si:

 

«Nå er jeg enda mer fornøyd med sommersigneringene, jeg er sikker på at vi ikke kjøpte feil spillere. Bare vent og se, Menez kommer til å bli en av de viktigste spillerne våres. Han har talent, alt vi trenger å gjøre er å vente», fortalte Spalletti.

 

Kilder: Romanews.eu, tuttosport, Daily Star