Ancona – Roma 1-5

Ancona hadde bare ett fattig poeng før denne kampen og nå skulle de møte lederne av gruppa, Roma. Ingen hadde tro på at Ancona skulle få noe ut av denne kampen, og det gjorde de ikke heller. Roma ga seg ikke før de hadde satt 5 baller i målet bak Zepponi, og dro hjem med 3 poeng i bagasjen.

 

Roma tok ledelsen oppsrkiftsmessig 0-1 etter at Florenzi satte ballen i mål. Noe overraskende kom dog Ancona tilbake kun to minutter etterpå. Det sto faktisk 1-1 til pause, men en fin sluttspurt gjorde at det til slutt ble 1-5. Florenzi, Tovalieri (2) og Trobbiani scoret de fire siste målene for Roma.

 

Ancona – Roma = 1-5

 

Mål:
A: Angelini
R: Florenzi (2), Tovalieri (2), Trobbiani

 

Ancona (4-4-2): Zepponi, Santini, Attorresi, Castracani, Travaglini (Franzoni); Santini Negozi), Alessandrelli, Costantino, Piergallini (Severini); Angelini, Bolzonetti.
All. Fontana

 

Roma (4-2-3-1): Frasca; Trobbiani, Malomo, Mladen, Crescenzi; Massimo, Florenzi; Tovalieri, Tortolano (Scardina), D’Alessandro (Giannotta); Di Stefano (Bertolacci)
All. De Rossi

 

Neste kamp spilles allerede i morgen (lørdag) og der Roma møter Napoli på bortebane.