Spalletti beundrer Menez

Jeremy Menez fikk endelig tillit fra start igjen mot Chievo. Han grep sjansen og ble banens gigant da han scoret kampens eneste mål. Luciano Spalletti var veldig fornøyd med forestillingen til Menez, men slett ikke overrasket.

 

«Han scorte et nydelig mål, løp i rom og gjorde noen strålende ting,» smilte Roma treneren etter 1-0 seieren over Chievo.

 

«Han var avgjørende. Jeg er ikke overrasket i det hele tatt, fordi jeg vet at han har kvaliteter og er et stort talent. Han må bare jobbe litt mer for laget, men han forbedrer seg og vil også fortsette å gjøre det.»

 

Dette var Romas fjerde stake seier i Serie A, og de klatrer stadig høyere opp på tabellen. 10.plass ligger de på nå og fjerde plassen er så absolutt innen rekkevidde, noe den ikke var for et par runder siden.

 

«Vi må fortsette som dette. Selvfølgelig vil jeg ikke forvente en reprise på 11 seiere på rad som vi hadde for to år siden, da det var en utrolig prestasjon.»

 

«Jeg er bare glad for å se spillerne mine i god fysisk og psykisk form. Det var en sjanse for at de ville miste troen på dem selv, men de reagerte flott og nå kan vi til og med tåle en skade eller to», konkluderte Spalletti.

 

Kilde: Channel4.com