Overgangsrykter 8/12

Ifølge Gazzetta dello Sport er argentineren Sebastian Dubarbier på vei til til Roma. Dubarbier er 22 år og spiller for Cluj. Han spiller venstrekant og imponerte såpass i kampene mot Roma, at Prade er villig til å hente han. Dubarbier sier selv:

 

«Det er oppløftende å se at det er så mange klubber som er interessert i min underskrift. Men det er ingen enda som har tatt kontakt med meg.»

 

«Skulle jeg kunne velge, vil jeg spille ved siden av Totti i Roma».

 

Kampen om Sebastian Dubarbiers underskrift blir uansett vanskelig. Atletico Madrid og Juventus er blant klubbene som ønsker kantspilleren.

 

En annen argentiner som linkes til Roma er 18 år gamle Eduardo Salvio. Salvio spiller til daglig for Lanus og har spilt seg til fast plass på laget. Salvio spiller høyrekant og skal være veldig lik Lavezzi i spillestilen. Det er Argentina ekspert og Maradonas gode venn Salvatore Bagni, som har diskutert en mulig overgang for unggutten med Daniele Prade. Om Roma velger å gå for han, må de slå blant andre Bayern München og Juventus i kampen om hans signatur.

 

Stefano Guberti har blitt linket til Roma i lang tid. Nå melder Gazzetta Dello Sport at Roma henter Guberti ved slutten av sesongen. Stefano Gubertis kontrakt går ut 30.Juni 2009 og blir mest sannsynlig Romas første kjøp for 09/10 sesongen.

 

Alberto «Jimmy» Fontana kan være på vei til Roma i januar. Keeperen er lei av benketilværelsen i Palermo og skal være lysten på nye utfordringer. Det har blitt snakket om en mulig byttedeal mellom Fontana og Arthur

 

Palermos eier, Zamparini, mener Roma gjerne kan hente Fontana:

«Jeg vil mer enn gjerne bli kvitt ham. Han aksepterer ikke det å sitte på benken her, men vil trolig akseptere det i Roma. Hvis Roma har lyst til å hente han burde det ikke by på noen problemer.»

 

Villarreals Giuseppe Rossi har imponert i den gule drakten den siste tiden og Roma skal være interesserte i å hente spissen. Rossi sier selv at han synes det alltid er hyggelig å bli linket til store klubber, men at han nå først og fremst vil hjelpe Villarreal med å vinne et trofe.

 

Romanews.eu melder at Simone Perrotta kan være på vei til Lyon. Perrottas kontrakt går ut i 2010 og det er muligheter for at Roma selger Perrotta istedenfor å gi han en ny kontrakt. Lyon skal være villige til å kjøpe Perrotta, men Roma vil trolig ikke selge allerede i januar.

 

Kilder: Gazzetta dello Sport, Romanews.eu, Goal.com