Spalletti fornøyd med spillet

Roma tok sin sjette seier på rad, da de i går slo Bordeaux 2-0 etter scoringer av Brighi og Totti. Roma er nå klare for åttendelsfinale i Champions League, etter at man vant Gruppe A foran Chelsea.

 

Det er faktisk første gang Roma kommer på førsteplass i Champions League gruppespillet, og man har nå en fordel ved at man møter andreplassen fra en av de andre gruppene.

 

Spalletti var, som forventet, storfornøyd med resultatet og innsatsen til spillerne sine:

 

«Laget spilte smart og virket modne, og var villige til å vente på den rette anledningen. De fortjener ros for det de har gjort for fansen og denne klubben,» Spalletti sa til Sky Sports Italia.

 

«Jeg må si jeg var litt nervøs på 0-0, selv om vi jobbet godt og førte ballen bra. Men Bordeaux var gode og var hele tiden farlige.»

 

«Men jeg hadde tro på spillerne mine, og de sviktet meg ikke.»

 

Spalletti ble til slutt spurt om hvordan han klarte å komme seg ut av krisen, og også om sine meninger rundt den neste runden av turneringen.

 

«Mens vi slet med dårlig form, var det det viktigste å forbli rolige. Når dette var oppnådd, gjorde spillerne resten av jobben utpå banen.»

 

«Når vi snakker om neste runde av turneringen, så vil enhver motstander være vanskelig å møte. Men dette vet vi og vi er klare for utfordringen.»

 

Trekningen av den neste runde vil foregå i Nyon, fredag 19.desember klokken 12.00 norsk tid.