Spalletti tenker kontraktfornyelser

Luciano Spalletti mener Roma må tenke på kontraktsforhandlinger med sine nåværende spillere, før fokuset kan settes på eventuelt nye spillere.

 

«Vi må belønne disse spillerne som brettet opp ermene under de vanskelige tidene, og fikk Roma ut av disse ved hjelp av hardt arbeid», forteller Spalletti. «Før vi ser på overgangsmarkedet, er det andre ting Roma trenger, som kontraktfornyelser som gir styrke til dem som gjør at Roma er en klubb som blir respektert.»

 

«Jeg vil gjerne se noen av spillerne belønnet for deres avgjørende bidrag. Max Tonetto har for eksempel vært viktig, men også dem som kontrakten er i ferd med å utgå og som har vært med i denne troppen de siste tre årene, og hjulpet Roma med å oppnå glimrende resultater», sier Spalletti.

 

«Vi vil forsøke å forbedre oss, og hente inn flere spillere med kvalitet, men vi må ikke glemme disse spillerne, for det er de som har ført oss i denne posisjonen vi er i nå. Det er bare gjennom planlegging framover at vi kan komme over vanskeligheter.»

 

Francesco Totti, Alberto Aquilani, Rodrigo Taddei, Simone Perrotta, David Pizarro og Juan er blant spillerne som har kontrakter som utgår i løpet av de nesste sesongene.

 

«Vi bør også gi en skikkelig kontrakt til direktørene, ettersom det er de som lager reglene. Vi må også bygge opp klubben med vårt eget stadion, og noen tribuner på Trigoria så fansen kan være nærmt oss», fortsetter Spalletti.

 

«Strukturen vår må fullføres slik at ingen trener eller spiller har alibi til å si at «jeg ikke kan gjøre mitt beste grunnet mangel av støtte». Disse fasilitetene er slike som vil hjelpe spillerne å yte bedre.»

 

Et av Luciano Spallettis ønsker er et innendørs svømmebasseng, ettersom Roma i den siste tiden har vært offer for ekstreme nedbørsmengder, og treningsområdet er i dårlig stand.

 

«Etter så mange kamper på kort tid, er det mange spillere som ikke kan trene. De har blåmerker og er trøtt, så å ha noe som tillater dem å trene ville hjulpet på rekonvalens», fortetter Roma-treneren. «Dette betyr å jobbe med fansen også, ettersom de er vår store styrke som ingen andre klubber har. Vi trenger våre egne bygninger som fansen kan identifisere seg med, og jobbe i», avslutter Romas taktiker.

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk