Totti vurderer Azzurri-comeback

Francesco Totti har sagt at det er fristende å gjøre comeback på det italienske landslaget foran VM i 2010, to år etter han «avsluttet» sin landslagskarriere for Azzurri.

Etter triumfen i Tyskland i 2006, sa Totti han aldri ville spille på det italienske landslaget igjen, mye på grunn av hans skadeproblemer og litt på grunn av skiftet av trener.

For etter Marcello Lippis hamidiye escort tilbakekomst som trener har Totti hintet at han har lyst til spille med flagget på brystet igjen. «Hvis Lippi ringte på meg angående VM i 2010? Jeg ville ikke svart et bestemt nei. Jeg ville tenkt grundig over avgjørelsen min, men bare på grunn av at Lippi er en mann jeg har gjensidig respekt for» sa hovedpersonen til Corriere dello Sport.

Samtidig snakket Totti om Romas for tiden gode form:

«Vi må være realistiske. Kampen om årets Scudetto står mellom Inter, Juventus og Milan. Etter vår dårlige start vil en fjerdeplass være som en «mini-Scudetto». Jeg har fortsatt troen på at vi kan komme på andreplass, men vi vil i alle fall bli blant de fire beste, selv om vi må gå forbi både Fiorentina og Napoli.»

«Det er for tidlig å si at Inter allerede stikker seg ut, men de har kapasiteten og kvalitetene til å gjøre akkurat det» sier Totti, og avslutter:

«Jeg håper Rossoneri (Milan) ender opp som vinner siden vi ikke har et like stor rivaleri ovenfor dem som Inter. I tillegg har jeg mange gode venner der».

Kilde: Channel 4