Mirko forklarer strippestuntet

Romas montergrinske angriper Mirko Vucinic har forklart strippeshowet sitt etter seiersmålet mot Cagliari i helgen. Mirko hadde hatt en svak kamp da han på overtid satte inn målet som gav Roma tre viktige poeng på hjemmebane.

 

«Hvorfor jeg tok av alt, inkludert shortsen? Fordi jeg hadde en dårlig kamp. Jeg følte meg nesten syk av glede da jeg scoret, og vil huske det for alltid», fortalte Vucinic til Sky Sport Italia.

 

«Det var ikke lett denne kvelden, og jeg brant fire eller fem gode sjanser, så jeg var så fornøyd med å ha avgjort kampen», fortalte han etter kampslutt.

 

«Jeg var sliten etter fire dager uten trening. Kneet mitt hadde ikke tillatt å trene, men det er ingen unnskyldning. Jeg fortjente å bli buet på, og til og med broren min deltok sikkert i det.»

 

Vucinic fikk gult kort av dommeren for feiringen, noe som faktisk overrasket Vucinic.

 

«Jeg fortalte dommeren at jeg hadde en til drakt under, så han ikke burde gi meg kort for at jeg tok den av, men han sa til meg at det gule kortet var på grunn av at jeg tok av meg shortsen, hvilket irriterte meg.»

 

Mirko Vucinic får dermed ikke noe straff for strippe-episoden. Noen fryktet at han ville få en tilleggsstraff etter feiringen, men det blir med det gule kortet han fikk under kampen.

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk