Notiser

Roma-trening regnet vekk, Doni snakker om CL-trekningen og Sinisa Mihajlovic avslører sine følelser for Francesco Totti.

 

Roma-keeper Alexander Doni snakket om Romas form den siste tiden og CL-trekningen førstkommende fredag.

 

«Alt har forbedret seg. Systemet er bedre og innstillingen vår har forbedret seg, spesielt i forsvaret. Spissene kommer også mer tilbake og forsvarer, slik Francesco Totti og Jeremy Menez gjorde det mot Cagliari.»

 

«Det tar bare to eller tre tap på rad, og så kommer snøball-effekten. Vi hadde noen forferdelige dager, og jeg vil ikke oppleve det igjen.»

 

Etter Chelsea-seieren har det derimot snudd for Roma.
«Det var en god kamp, og fra da av har vi begynt å spille slik vi alltid har spilt tidligere. Det var den viktigste seieren. Fansen har vært veldig viktig, men når en spiller ankommer må de gi ham tid til å justere seg.»

 

«Det er ikke lett å komme til en klubb som dette og spille umiddelbart. Noen spillere trenger en uke, noen en måned og noen et år. Menez har spilt veldig bra i det siste, og det har også Julio Baptista og John Arne Riise. De er veldig viktige, for vi mistet to eller tre gode spillere i sommer.»

 

Angående CL-trekningen hadde Doni følgende å si:

«Vi kan fremdeles få Real Madrid eller en teoretisk svakere motstander, men å få en av de såkalte dårligere klubbene kan vise seg vanskeligere», sier Doni. «Champions League er alltid vanskelig. Vi kan få Villarreal, og de kan gjøre det glimrende på en dag, og være vanskeligere enn Real Madrid.»

 

«Uansett hvem vi trekker, vil det ikke være lett. Vi har en lang vei foran oss, men vi kan være på vei mot finalen», avslutter Romas målvakt.

 

Roma fikk forøvrig en uventet treningsfri morgen etter at Trigoria var oversvømt. Laget som skulle forberede seg til morgendagens kamp mot Bologna måtte dermed se at været satte en stopper for dette. Vannet rakk til knærne, og og folk i området kunne ikke komme seg vekk.

 

Roma-spilllerne ble telefonert tidlig i morges og fortalt at de ikke skulle møte til trening.

 

Sinisa Mihajlovic, treneren til morgendagens motstander i Cupen Bologna, har avslørt sin feide med Roma-kaptein Francesco Totti. De spilte sammen mellom 1992 og 1994, da Totti ankom Romalaget.

 

«Jeg mer eller mindre gav ham hans debut», sier Mihajlovic. «Vi skulle til å spille mot Brescia, og jeg hørte om denne lovende unggutten. Så jeg spurte trener Vujadin Boskov om å ta ham med i troppen, og da vi ledet 2-0 med 15 minutter igjen, ba jeg ham sette Totti inn.»
Dette var den 28.mars 1993, og starten på Tottis Romakarriere.

 

«Forholdet vårt var strålende til for to år siden», sier Mihajlovic. «Han hadde lovet å komme til min siste kamp, men svarte ikke mine telefoner på mange dager. Jeg fikk deretter vite at han hadde spilt i en annen kamp et sted. Han holdt ikke sitt løfte, og eksisterer ikke for meg lenger.»

 

Totti har svart på tiltale:

 

«Da det skjedde, fortalte jeg Sinisa hvorfor jeg ikke kunne delta», fortalte Totti. «Den samme dagen som hans siste kamp, den 9.juni 2005, var det en veldedighetskamp i Napoli som var organisert av Fabio Cannavaro og Ciro Ferrara, med min sponsor Diadora. Jeg hadde blitt invitert, og hadde jeg gått på Mihajlovics kamp, kunne de saksøkt meg for kontraktsbrudd. Av denne grunn valgte jeg å ikke delta i noen av kampene. Det er alt», forklarer Totti.

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk