Roma tar i mot Bologna i 1/8-delsfinale av Cupen

Roma har virkelig funnet formen i det siste, og tar i morgen imot Bologna til 1/8-delsfinale i Coppa Italia. Bologna har også hatt en bedre form i det siste, etter at Sinisa Mihajlovic tok over som trener.

 

Roma har klatret oppover tabellen den siste tiden, og er nå på en 10.plass i Serie A, med en kamp mindre spilt enn lagene foran seg på tabellen. Bologna har ikke tapt siden Mihajlovic tok over som trener, og har klatret over nedrykksstreken, bl.a. med en sterk 2.omgang i helgens serierunde, hvor laget banket Torino hele 5-2.

 

Spørsmålet er hvorvidt Spalletti og Mihajlovic tør å prioritere denne kampen, ettersom begge lagene spiller viktige kamper igjen i Serie A til helgen. Roma har en tøff bortekamp mot Catania, mens Bologna spiller mot Lecce, som ligger på plassen bak dem på tabellen. Begge lagene vil nok satse på å avslutte høstsesongen med en viktig seier.

 

Marco Di Vaio scoret 3 mål i forrige kamp for Bologna, og er en mann Roma må passe seg for om han spiller fra start. Roma klarte forøvrig også bare 1-1 mot Bologna i serien for en stund tilbake, da Cicinho utlignet for Bologna med et selvmål helt på slutten av kampen, i Sinisa Mihajlovic sin første kamp som Bologna-trener.

 

Roma fikk forøvrig ikke trent i dag morges, ettersom Trigoria var oversvømt etter kraftig regn.

 

Aquilani hviles ut året, og er ikke klar før i 2009, men med formspillere som Brighi, Totti og Mexès satser nok Spalletti på å kvalifisere seg for kvartfinalen i Coppa Italia, og muligens nok en finale i mai.