Notiser 18/12

Rosella Sensi snakker ut om ny stadion, De Rossi har rundet 250 kamper, og Spalletti snakker etter Bologna-kampen.

Roma står med 8 seire på rad nå, etter at Bologna ble slått i går. Dette har gitt Roma gruppeseier i CL, kvartfinaleplass i Coppa Italia, og et hopp oppover tabellen i Serie A.

Rosella Sensi var fornøyd med gårsdagens kamp.

«Seire er alltid viktig, og vi bryr oss virkerlig om Coppa Italia. Alle lagene er ivrige etter å komme til finalen. Vi tok et viktig steg, og vil se etterhvert hva som ligger foran oss», sa Rosella Sensi.

«Vi er villige til å bygge et nytt stadion som vil glede våre supportere», fortalte Sensi. «Det er en viktig avgjørelse som vil vil klare ved hjelp av vår borgermester. Vi er virkelige målrettet om denne planen, og håper å annonsere området ganske snart.»

Luciano Spalletti var også fornøyd med seieren over Bologna.

«I første omgang gjorde Bologna det vanskelig for oss», fortalte Spalletti til Datasport. «Men spillerne gjode en god forestilling, og jeg vil gjerne rette fokuset på hvordan Vucinic feiret – mot Cagliari var han bare påvirket av øyeblikkets intense situasjon.»

«Vi er i god form, og vi vil kjempe hardt for å forsøke å slå vår rekord på 11 strake seire. Men, som vi så i kveld, er det vanskelige lag som stiller opp mot oss, og det er aldri enkelt», sa Luciano Spalletti etter seieren i går.

Roma’s siste kamp i 2008 er borte mot Catania i Sicilia.

Daniele De Rossi spilte forøvrig sin 250. kamp for Roma i går kveld.

«Å spille for Roma er en non-stop drøm», fortalte De Rossi. «Jeg ble først klar over i morges at jeg hadde kommet til slikt et viktig antall kamper. Jeg er veldig fornøyd med seieren. Vi gjorde en god forestilling, og denne turneringen er virkelig viktig for oss.»

«Det gjør ikke noe at vi kan møte Inter i neste runden, for i de siste to årene har vi møtt sterk motstand, men jeg tror de er alle like», konkluderte De Rossi.

Kilde: www.goal.com, www.calcioitalia.co.uk