Vucinic show!

Roma startet best på Stadio Olimpico, og alle trodde at Montella hadde ført Roma i ledelsen etter elleve minutter. Ballen gikk derimot like utenfor og dermed fortsatt 0-0. Ikke lenge etterpå skulle eks-Roma spiller Marazzina få sjansen. Men skuddet ble reddet av en våken Arthur.

 

Jeremy Menez virket frisk og kombinerte bra med Baptista, men avsluttningen stod ikke i stil til forarbeidet. Cicinho skulle få sjansen med ett skudd like etter fra sekstenmeteren, men skuddet var elendig og gikk langt utenfor.

 

Roma fortsatte å presse på, men en god Colombo i Bologna målet stod i veien for Menez og Cassetti sine skudd. Bologna var heller ikke ufarlige, men Roma hadde grei kontroll.

 

En litt roligere periode fulgte så etter, men på overtid av første omgang skulle Cesar få en god sjanse til å putte. Arthur reddet veldig bra og lagene gikk til pause med 0-0.

 

Panucci gikk ut for Riise i pausen og Roma fortsatte å presse. Men Roma klarte ikke helt å skape de store sjansene, pga Bolognas kompakte forsvar.

 

Kampens største sjanse skulle Mexes skape. Han tok ballen fra en Bologna spiller og løp fra sin egen sekstenmeter, og deretter serverte Baptista, som nesten scorte. Men nok en gang var det en god Colombo som stod i veien.

 

Kampens vendepunkt kom etter 71 minutter. Montella gikk ut, mens Vucinic kom inn. Kun minutter etter hadde Vucinic hatt to store sjanser til å score. Men marginene var ikke på Romas side.

 

Bologna fikk en stor sjanse på en kontring, da de var 4 mot 2. Men samspillet mellom Bologna spillerne var dårlig og rotet bort den store sjansen.

 

Vucinic skulle like etter få enda en stor sjanse. Ett godt innlegg fra Cicinho gikk rett på pannebrasken til Vucinic, som headet ballen i tverrliggeren.

 

I det 83.minutt skulle scoringen endelig komme. En fin pasning fra Menez førte Vucinic igjennom og han satt ballen inn i mål fra skrå vinkel. 1-0 og en fortjent ledelse til Roma.

 

Vucinic var virkelig ett friskt pust i Roma angrepet og han avsluttet like gjerne med ett mål til. Han snappet opp ballen enkelt fra Castellini og avsluttet enkelt alene med Colombo. 2-0 og matchen var over.

 

Roma-Bologna 2-0

 

Mål:
Vucinic (2)

 

Roma: Artur; Cassetti, Mexes, Loria, Panucci (Riise 46); Cicinho, De Rossi, Brighi; Julio Baptista, Menez (Okaka 87); Montella (Vucinic 71)

 

Bologna: Colombo; Lavecchia (Marchini 68), Britos, Castellini, Rodriguez; Adailton, Volpi (Confalone 46), Carrus, Cesar; Amoroso (Coelho 73); Marazzina

 

Neste motstander i cupen blir enten Genoa eller Inter.