Yohann Pele til Roma?

Den 26 årige målvakten spiller til daglig i Le Mans, klubben til Thorstein Helstad og Fredrik Strømstad, men har ikke planer om å forlenge kontrakten med den franske klubben.

 

Keeperen er et produkt av Le Mans ungdomsavdeling, og har med sin enorme høyde rekkevidden som sin store styrke. Forøvrig er han en moderne keepertype med et feltarbeid over gjennomsnittet.

 

Peles agent Duro Ivanisevic hevder at hans klient vil finne seg en ny klubb i januarvinduet, og at den klubben mest sannsynlig for øyeblikket ser ut til å bli Roma.

 

Roma på sin side har allerede brasilianerene Julio Sergio og Artur som backup for førstekeeper Alexander Doni, men det ryktes at klubben ikke er helt komfortabel med situasjonen nå som Gianluca Curci er i Siena.

 

– «Jeg tror Yohann er klar for italiensk fotball og for sen stor europeisk klubb som Roma, derfor er de vårt første valg» uttaler Ivanisevic.

 

Likevel, det spørs om keeperplassen er der det er mest behov for forsterkninger per dags dato, så det gjenstår å se i januar hva som vil skje.

 

Kilde: Channel4