Blekt Roma tapte

Catania startet kampen best og Morimoto burde ha scoret allerede etter 3minutter. Morimoto kom seg fri fra Mexes og Juan, men skuddet gikk utenfor målet til Doni. Morimoto fikk nok en sjanse kun minutter senere, men denne gangen reddet Doni skuddet.

 

Dårlige nyheter for Roma kom da Francesco Totti måtte ute med skade etter 30 minutter. Totti pådro seg en strekkskade og vil være ute i ca en måned. Inn kom Menez.

 

Catania tok fortjent ledelsen i det 34.minuttet. Mascara spilte fri Baiocco som enkelt satte inn ballen over Doni. Perrotta skal ha skylden for det målet da det var han som mistet ballen til Mascara.

 

Roma prøvde å slå tilbake med en gang og de klarte nesten å utligne. Brighis skudd ble reddet av Bizzarri, men keeperen til Catania klarte nesten å miste ballen i mål, før han til slutt klarte å slå den vekk fra strek.

 

Istedet var det Catania som skulle legge på til 2-0. Morimoto lurte offsidefellen og satt ballen i mål bak Doni. Roma forsvaret hang ikke med i det hele tatt og 2-0 var også pauseresultatet.

 

Roma var bedre i andre omgang, men det var likevel Catania som skulle score først. Igjen var det Japaneren Morimoto som utnyttet en forsvarsfeil på corner. 3-0 og dette begynte å bli ydmykelse.

 

Reduseringen kom et kvarter før slutt. En forsvarsfeil fra Catanias Stovinoi lot Vucinic komme alene igjennom og spissen skuffet ikke.

 

Roma fikk blod på tann og kun minutter etter skulle det bli 3-2. De Rossi spilte igjennom Menez glimrende og franskmannens volley gikk via keeper og inn i mål. Men det spørs om ikke Bizzarri burde ha tatt den.

 

Innbytter Okaka hadde en gyllen mulighet på overtid av kampen. Helt fri på en corner headet han ballen utenfor mål. Det tredje målet kom desverre aldri og Roma måtte innse å ha tapt nok en bortekamp.

 

Catania – Roma 3-2

Mål:
C: Baiocco, Morimoto (2)
R: Vucinic, Menez

 

Catania: Bizzarri; Silvestre, Stovini, Terlizzi, Izco; Carboni, Baiocco, Tedesco, Biagianti; Mascara, Morimoto (Paolucci 87)

 

Roma: Doni; Cassetti, Juan, Mexes, Riise (Cicinho 56); De Rossi, Perrotta, Brighi (Okaka 87); Julio Baptista; Totti (Menez 31), Vucinic