Ascoli – Roma 1-1

En stor kamp stod for tur da Ascoli skulle ta imot Roma. Henholdsvis tredje mot andreplassen, i en kamp ingen ville tape. Lagene har allerede rukket å møte hverandre 3 ganger før, dette året. De kampene endte med to Roma seiere og en Ascoli seier.

 

Ascoli startet matchen best og scorte det første målet etter en halvtime. Det var Di Tacchio som stod for scoringen etter en halvtimes spill og den kom på straffe. Ascoli kunne også ha scoret flere i første omgang, men to glimrende midtstoppere i Brosco og Malomo, ryddet vekk alt. Roma var heller ikke farlige og D`Alessandro hadde sjansen til å utligne, men Giordani reddet.

 

I andre omgang skulle det bli en annen kamp og Ascoli fikk Fanka utvist etter 60 minutter. Roma tok som ventet over og scoringen kom kun to minutter etter, da en uheldig Sorgi satt ballen i eget mål. Roma fortsatte å trykke på og hadde flere sjanser, men ballen ville ikke inn. På overtid fikk Ascoli utvist sin andre mann for dagen (Nazari), men det endte 1-1 i en svært spennende og innholdsrik kamp.

 

Ascolis trener Fabbro hadde følgende å si etter kampen:

 

«Det var en god kamp og resultatet var etter min mening helt rettferdig. Roma er sammen med Lazio et av de beste lagene i ligaen, så jeg er fornøyd med laget.»

 

«Roma har et veldig bra lag med mange gode spillere. Jeg må spesielt spesielt de to midtstopperne de har og i tillegg Marco D’Alessandro, en spiller som allerede er kallt opp til førstelaget.»

 

Ascoli – Roma = 1-1

 

Mål:
A: Di Tacchio
R: Sorgi (Selvmål)

 

ASCOLI: Giordani, Fankà, Pasqualini, Di Tacchio, Sorgi, Nazari, William, Ilari (20’ s.t. Mandorlini), Gauracs, D’Angelo (37’ s.t. Cognigni), De Vecchis (15’ s.t. Di Antonio).
A disp.: Turbacci, Di Bisceglia, Margarita, Todorov.
All.: Fabbro

 

ROMA: Frasca, Trobiani, Crescenzi, Brosco, Malomo, Massimo (38’ s.t. Florenzi), D’Alessandro, Bertolacci, Di Stefano (38’ s.t. Giansante), Tortolano (10’ s.t. Scardina), Tovalieri.
A disp.: Perra, Cinquini, Giannotta, Manganelli.
All.: De Rossi

 

Kilde: ilcalciogiovanile.it