Roma drar til Torino

Roma drar til Torino for å møte et Torino-lag i motgang, og begge lag er avhengig av å få de 3 viktige poengene.

 

Torino er inne i en dårlig formkurve med 4 tap på de 5 siste kampene, mens Roma er nødt til å ta med seg alle poengene hjem til Roma for at håpet om Champions League-plass også neste år skal være sikret.

 

Torinos nyeste signering Hernan Pablo Dellafiore er ventet å gjøre sin første opptreden i Torino-skjorta etter overgangen fra Palermo. Med flere spillere skadet og Marco Pisano ute på grunn av suspensjon kan det bli tøft for Torino.

 

Hos Roma på sin sider førstekeeper Doni ventet å returnere fra skaden som hindret han fra å spille forrige kamp, mens Simone Perrotta er ute pga suspensjon. I tillegg er både Mirko Vucinic og Phillipe Mexes tilbake fra suspensjonen som hindret de fra å spille midtukekampen mot Sampdoria.

 

Forventete startoppstillinger:

Roma:  Doni; Cicinho, Juan, Mexes, Riise; Brighi, De Rossi, Pizarro; Aquilani, Baptista; Vucinic.

 

Torino: Sereni; Dellafiore, Di Loreto, Natali, Ogbonna; Abate, Barone, Diana, Rosina; Amoruso, Bianchi.