Roma – Lecce 4-0

Roma startet 2009 på en fantastisk måte med å slå Frosinone hele 7-0 på hjemmebane sist uke. Nå håpet man at man skulle fortsette storspillet mot Lecce og det gjorde man også. For Roma dominerte fra start til slutt, i en kamp noen betegner som Romas beste denne sesongen.

 

Det første målet kom på straffespark etter at 31 minutter var spilt. Scardina skaffet straffen, mens Bertolacci satte den inn sikkert bak ex Roma keeper Lanni. Kun ett minutt senere skulle Roma doble ledelsen. Denne gangen var det Scardina selv som skulle score. Han lurte offside fellen og satte deretter ballen imellom beina på  Lanni.

 

To minutter etter kom 3-0 scoring som betydde at Roma hadde scoret 3 mål på like mange minutter. Marco D’Alessandro fikk æren av å sette inn 3-0 målet etter flott forarbeid av midtbanegenereal Andrea Bertolacci.

 

Om ikke 3-0 scoringen var spikeren i kista for Lecce, så var 4-0 scoringen det. Tortolano spilte fri en av dagens beste, D’Alessandro, som satte inn sin andre for dagen. Lecce ble spilt dårlige av ett godt Roma lag og skapte utrolig lite framover. Sluttresultatet ble 4-0 og Roma kunne dermed innkassere nok en seier.

 

Roma – Lecce = 4-0

 

Mål: Bertolacci (31), Scardina (32), D’Alessandro (34,50)

 

Roma (4-2-3-1): Pena, Trobbiani, Brosco, Malomo, Mladen; Massimo, Bertolacci; D’Alessandro (59’ Tovalieri), Florenzi (68’ Manganelli), Tortolano; Scardina (49’ Babbucci)
All. De Rossi

 

Lecce (4-4-2): Lanni; Ingrosso, Bocchetti, Mollestam, Benvenga (45’ Politano); Nagy, Frontino, Scarongella (53’ D’Amanzo), Falcone (46’ Pellè); De Matteis, Irineu;
All. Rubinacci

 

Førstkommende onsdag møter man Palermo borte i Cupen.