Notiser 20/1

Her er noen av de siste nyhetene fra Romaleiren.

 

Roma fansen er utestengt fra Napoli – Roma da man ser på kampen som en høyrisiko match. Men det hindrer ikke at kampen nå nærmest er utsolgt. I tillegg til de 35 000 sesongkortene Napoli har solgt, så er også de siste 25 000 billettene nå revet bort.

– – – – – – – – – – – –

Totti er som sagt på vei tilbake og har som mål å være på banen da Roma møter Napoli. Francesco Totti som var ventet å være ute i tre måneder, er tilbake tidligere enn ventet og har startet å trene for fullt. En annen spiller som har vært ute lenge er Max Tonetto. Men venstrebacken er nå på vei tilbake og vil være tilbake i trening om ikke lenge.

– – – – – – – – – – – –

Juan og hans agent, Alessandro Lucci, jakter ny kontrakt for brasilianeren. Den nåværende kontrakten går ut i juni 2011 og den inneholder en klausul som betyr at Juan kan dra for en pris på rundt 8 millioner euro. Juan vil imidlertidig bli og iløpet av februar skal han og Lucci møte ledelsen for å forhandle fram en ny kontrakt.

– – – – – – – – – – – –

Roma har lenge vært på jakt etter en spiss, men alternativene har blitt færre og færre. I helga ble Giampaolo Pazzini klar for Sampdoria, Køln har kjøpt Lukas Podolski, mens Pablo Osvaldo på sin side har dratt til Bologna. Dermed ser det mørkt ut for de som hadde håpet at Roma skulle kjøpe en spiss nå i januar.

– – – – – – – – – – – –

Totti har i det siste hintet til en mulig comeback til det italienske landslaget. I en spørreundersøkelse laget av Tg1, der man spurte om det italienske folket ville ha Totti tilbake i Italia drakten, svarte hele 64% at de ville det.

– – – – – – – – – – – –

 I intervju med Corriere dello Sport avslører Claudio Ranieri at han spurte Abramovich om han kunne kjøpe Francesco Totti til Chelsea, da han selv var trener i klubben. Abramovich selv mente at klubben trengte litt defensive kvaliteter istedet og kjøpte Claude Makelele.

 

Kilde: Romanews.eu, ilromanista.it