Roma besøker Inter i Coppa Italia

Det er klart for kvartfinale i Coppa Italia, og Roma må overliste Inter på bortebane for å avansere videre til semifinalen i turneringen. I serien sikter Inter på nok et seriegull, mens Roma jakter CL-kvalifisering, men i morgen er det cup-kamp og vinn eller forsvinn for de to lagene.

 

Roma mangler fremdeles Totti med skade, men kapteinen er ikke langt unna, og det snakkes om at han kan være klar til helgens seriekamp. Baptista scoret seiersmålet til Roma borte mot Torino i helgen, da han scoret et nydelig mål på overtid. Spalletti og Roma vil håpe at brasilianeren sin målform fortsetter i morgen.

 

Inter tapte 3-1 mot Atalanta i helgen, men sees allikevel på som favoritten til denne kampen, spesielt med Totti fremdeles ute for gjestene. Andre Roma-spillere som ikke er i troppen inkluderer Tonetto, Panucci og Montella. Doni er med andre ord med i troppen, og blir muligens å finne mellom stengene etter at Artur har steppet inn de siste kampene.

 

Inter mangler Materazzi og Vieira, mens det er ventet at Mancini starter på benken mot sin gamleklubb.

 

Sannsynlige lagoppstillinger:

 

Inter: Toldo – Maicon, Samuel, Chivu, Maxwell – Zanetti, Cambiasso, Muntari – Stankovic – Adriano, Ibrahimovic

 

Roma: Artur – Cicinho, Mexes, Loria, Riise – Perrotta, De Rossi, Brighi – Pizarro, Menez, Baptista.