Juan forlenger kontrakten med Roma

Juans opprinnelige kontrakt går ut i juni 2011, men Corriere Dello Sport melder nå at han har forlenget kontrakten med tre år, til 2014. Det har enda ikke kommet noen offisiell kunngjøring fra Roma, men ifølge avisen vil ikke ledelsen gjøre det med det første heller, da de mener det kan skape problemer i forhandlingene med andre spillere.

 

Det er ikke noen hemlighet at Juan ønsket å fornye kontrakten sin med Roma, og det har de siste dagene pågått forhandlinger på Trigoria mellom hans agent Alessandro Lucci og Prade. Ifølge Corriere Dello Sport vil Juans lønning gå fra 1,8mill € til 2,2mill € i året. Den tidligere klausulen som betydde at han kunne bli kjøpt fri for 8mill € er borte og det er heller ingen annen klausul i hans kontrakt. Juan og agent Alessandro Lucci avsluttet også sammarbeidet da Juan sannsynligvis ikke trenger noen agent mer.

 

Juan er en av mange i Roma som har forhandlet om ny kontrakt med Roma den siste tiden. Alberto Aquilani, Christian Panucci og Francesco Totti er bare noen av de som trenger ny kontrakt. Den det haster med med er Christian Panucci, da han er den eneste som har en kontrakt som går ut i sommer.

 

Kilde: Romanews.eu