Palermo – Roma 0-0 (Coppa Italia)

Et skaderammet Roma lag møtte Palermo i den første kampen i kvartfinalen i den italienske cupen. Di Stefano, Mladen, Bertolacci og Manganelli var alle ute til denne viktige cup kampen, men Roma mønstret likevel et godt lag. 

 

Palermo startet best og kunne allerede score etter 6 minutter ved Conti, men en god Frasca avverget det hele. Roma slet med å komme inn i kampen, men Scardina hadde en god sjanse like før pause, uten at det resulterte i mål. Palermo var best til pause, men det dårlige været gjorde det veldig vanskelig for begge lagene.

 

Andre omgangen startet ikke noe bedre for Roma, men D’Alessandro skapte ihvertfall en god sjanse for Roma til å ta ledelsen, men keeper Ujkani reddet fint. Det skjedde ikke så mye i andre omgang, men den største sjansen skulle hjemmelaget få. Giovio stjal ballen fra Malomo og rundet Roma keeper Frasca, men heldigvis så reddet Brosco på strek. Det ble dermed 0-0 og Roma kan si seg fornøyde med et godt utgangspunkt foran returoppgjøret, som spilles om to uker.

 

Første kamp av kvartfinalene:

 

Milan – Atalanta = 0-0

Genoa – Inter = 3-2

Cagliari – Juventus = 1-3

Palermo – Roma = 0-0

 

Palermo (4-3-3): Ujkani; Corsino, Siragusa, Adamo, Mazzotta; Conti, Tranchina, Davi; Zappalà (Giovio), Misuraca, Pittaresi
All. Pergolizzi

 

Roma (4-2-3-1): Frasca; Trobiani, Brosco, Malomo, Crescenzi; Massimo, Florenzi; Tovalieri (Rolli), Tortolano (Sciarra), D’Alessandro; Scardina(Babbucci)
All. De Rossi

 

Til lørdag møter primaveralaget Salernitana borte i serien.