Totti, Champions League og søppel – Roma møter Napoli

 Roma har vist gode takter i ligaen i det siste, selv om forrige helgs seier mot Torino var av det mer tilfeldige slaget. Napoli på sin side tapte noe overraskende 2-1 mot Chievo i Verona.

 

 

Den store nyheten for Roma er at Il Capitano er tilbake. Det betyr nok mye, men vi har klart oss brukbart også uten vår kaptein i det siste. Ettersom både Mirko Vucinic og Julio Baptista er tilgjengelige, blir det et luksusproblem for Spalletti i og med Perrottas glimrende kamp mot Inter i uken som gikk. Ventelig får alle sjansen, med Perrotta i en dypere posisjon enn mot Inter sist. Det medfører at Taddei må ta til takke med en plass på benken. Videre er det ventet at Doni er tilbake i målet, hvor Artur har vikariert godt de siste kampene.

 

Av spillere som mangler er det først og fremst verdt å nevne Cicinho, som er suspendert. Montella, Okaka og Tonetto sliter også med skader og er ventelig ikke med i morgen. Videre har både Cassetti, Vucinic og Panucci fått behandling for mindre problemer.

 

 

Forventet lagoppstilling Roma (4-3-2-1):

Doni; Cassetti – Mexes – Juan – Riise; Brighi – De Rossi – Perrotta; Baptista – Vucinic; Totti.

 

 

Med andre ord noe av det sterkeste vi kan stille, kanskje med unntak av en Aquilani i slag. Dette lover godt foran en lang vår med både tøff kamp om Champions League plassering i ligaen og sist men ikke minst sluttspillet i årets Champions League.

 

 

Napoli på sin side har få skadeproblemer med unnta av Gennaro Iezzo å bekymre seg for. Gianello tar hans plass. Derimot er Marek Hamsik suspendert etter sitt røde kort mot Chievo forrige helg. Han mister i tillegg til morgendagens kamp også kampen mot Fiorentina neste runde. Med andre ord meget ubeleilig for Edy Rejas lag.

 

 

Forventet lagoppstilling Napoli (3-5-2):

Gianello; Santacorce – Cannavaro – Contini; Maggio – Blasi – Gargano – Pazienza – Mannini; Lavezzi – Denis.

 

 

Avspark er klokken 15.00 imorgen, og oppgjøret vises på Canal Plus Sport 1.

 

 

Alè!