Salernitana – Roma 2-3

Roma måtte spille uten viktige Mladen og Di Stefano i denne kampen, men klarte til slutt å ro inn en seier. I det 37.minutt kom den første scoringen. Bertolacci stjal ballen, rundet en spiller og satt ballen inn i nettet bak Salernitana keeper Rocco. Det skulle ikke ta mer enn et minutt før mål nummer to kom. Tovalieri skaffet Roma straffe og Bertolacci satt inn sitt andre mål for dagen.

 

Like før pause gikk Roma opp til 3-0. Denne gangen var det Tovalieri selv som skulle score. Tovalieri så at keeper Rocco var dårlig plassert og skjøt derfor fra 30 meter. Et nydelig mål fra unggutten. Salernitana var i oppløsning, men fikk en gavepakke før pause da dommeren pekte på straffemerket. Guerrera steppet opp for å ta straffen, men keeper Frasca reddet strålende.

 

Etter pause skulle Salernitana få nok en straffe. Denne gangen klarte ikke Frasca å redde ballen og Orlando sett dermed inn reduseringen. Etter scoringen burde Roma gått opp til 4-1 ved D’Alessandro, men Rocco reddet. Istedet skulle Orlando sette inn sitt andre for dagen minutter før slutt. Salernitana klarte aldri sette inn sitt tredje og Roma vant dermed kampen 3-2.

 

Salernitana – Roma 2-3

 

Mål:

Salernitana: Orlando (50, 88)

Roma: Bertolacci (37, 38) Tovalieri (44)

 

Notis: Frasca reddet straffe fra Guerrera i det 45 minutt.

 

Salernitana (4-3-3): Rocco; Squitieri, Pepe, Avaiano, Fucci (79’ Neglia); Agresta, Lancianese (70’ Cirillo), Guerrera; Orlando, Federici, Cantucci (10’ Falferano).

All. Di Tolla

 

Roma (4-2-3-1): Frasca; Trobiani, Brosco, Malomo, Crescenzi; Massimo, Bertolacci; Tovalieri, Manganelli (46’ Tortolano), D’Alessandro; Babbucci (79’ Giansante)

All. De Rossi

 

 

Neste kamp spilles i morgen og da møter Roma 3.plasserte Reggina på hjemmebane.