Roma sendte Palermo hjem uten poeng!

Roma med Francesco Totti i spissen gjorde det de kunne for å sende Palermo hjem til Sicilia uten poeng. Med en «perle» av en scoring, sendte den talismanske spissen GIallorossi i føringen.

 

Drøyt fem minutter etter svarte gjestene. Da var det Cavani som kastet seg over en gammel Lazio spillers gjennombruddspasning, og endte opp med å få Doni til å se ut som en gammel kjenning,..

 

Etter dette virket det som om Palermo overtok mer og mer, men de klarte aldri å komme til de helt store sjansene. 

 

Når sant skal sies, var kanskje gjestene det beste laget i store deler av første omgang, men det varte ikke lenge før Brighi ødela hele festen for de tilreisende. MInutter på overtid i første omgang, var han (nesten) sist på ett nydelig innlegg fra ingen ringere enn kapteinen!

 

Etter pause hadde hver av lagene sine sjangser, men ingen, til og med ikke hovedpersonen selv, vil glemme den ENORME muligheten han hadde til å sette inn 3-1. Mirko Vucinic bommet på det åpneste målet!

 

Etterhvert virket det som om hjemmelaget hadde nok med å forsvare seg, men svarte på giftige kontringer som kanskje burde  vært bedre koreografert.  Daniele De Rossi misbrukte kanskje tidenes håndsrekning da han valgte å lete etter Vucinic med ballen i stedet for å plante den i mål. 

 

Sett under ett var det deilig å ha Totti tilbake som bidro med sin enorme evne til å leke Gud. Ulempen var at Cassetti, som ble byttet inn for nettop Totti, pådro seg en lei strekk i høyre lår.

 

Roma: Doni; Cicinho, Mexés, Júan, Riise; De Rossi, Brighi, Aquilani (Taddei 72); Perrotta (Pizarro 55), Totti (Cassetti 84), Vucinic

1-0 Totti ’24, 1-1 Cavani ’31, 2-1 Brighi ’45+2