Roma drar til Reggina

Et skadepreget Roma lag reiser til Reggina i håp om å ta med seg 3 nye poeng hjem. Totti, Montella, Riise, Baptista, Perrotta, Cassetti og Panucci er alle uaktuelle, mens Diamoutene kan få sin første kamp i Roma trøyen.

 

Reggina har vært i dårlig form i det siste og har ikke vunnet siden de slo Atalanta 3-1 i november. De innehar jumboplassen i Serie A og må skjerpe seg om det ikke skal bli nedrykk i år. Roma på sin side startet sesongen dårlig, men har for alvor skjerpet seg etter 26 poeng av 30 mulige på de siste 10 kampene.

 

Hjemmelaget har ikke de store skadene å tenkte på, men det har bortelaget. Etter en fin periode uten skader, så er nå kaptein Totti, Cassetti, Riise, Baptista, Perrotta og Montella alle skadet. Dessuten er som kjent Panucci ute av laget og har trolig spilt sin siste kamp for laget. En gledelig nyhet derimot er at nyinnleide Diamoutene er i troppen og kan sannsynligvis få sine første minutter her.

 

Tilsvarende oppgjør i fjor endte 2-0 til Roma etter scoringer av Juan og Totti.

 

Forventede lagoppstillinger:

Reggina: Campagnolo; Lanzaro, Valdez, Santos; Krajcik, Barreto, Cozza, Carmona, Costa; Cerravolo, Corradi

 

Roma: Doni; Cicinho, Mexes, Juan, Tonetto; Taddei, De Rossi, Brighi; Pizarro, Menez; Vucinic.

 

Forza Roma!