Offisielt: Motta klar

Italienske medier hevdet allerede fredag at en avtale mellom Roma og Udinese var ferdigforhandlet og manglet kun en offisiell pressemelding. Romas opprinnelige bud var 500 000 euro for en låneavtale ut sesongen med opsjon på kjøp av halve kontrakten for 2,5 millioner euro. Alt så lysende til Udineses helomvending. Laget krevde 400 000 euro for lån ut sesongen med opsjon på kjøp av halve kontrakten for 3,5 millioner euro. Daniele Pradé gikk ikke med på kravet og forhandlingene ble avbrutt ifølge media.

Under det italienske fotballprogrammet Centrocampa mens gjestene ble introdusert kom avbrytelsen: «Vi beklager, men vi er nødt til å avbryte dere. Det er kommet en melding fra overgangsmarkedet. Vi forstår det slik at Marco Motta har blitt güzeltepe escort klar for Roma på lån.» Arrigo Sacchi smilte, Fabio Liverani nikket og dermed fortsatte man analysen av Lazio – Milan.

Overgangen bekreftes nå også på asroma.it. Motta ankommer gratis på lån ut sesongen med opsjon på kjøp av halve kontrakten for 3,5 millioner euro. Pent stykke arbeid av Pradé. Samtidig offentliggjorde klubben Champions League troppen, hvor Motta rakk å bli en del av. Han er med andre ord tilgjengelig mot Arsenal.

Kilder: asroma.it, romanews.eu, ilromanista.it