Offisielt: Panucci blir i Roma

Det var lenge knyttet usikkerhet rundt Panuccis videre karriere i Roma-trøya etter å ha nektet å sitte på benken mot Napoli da Spalletti ikke hadde han med i startoppstillingen. Forholdet mellom de to ble svært anspent, og Panucci gikk ut i media og sa at han ville bort fra Roma, helst ut av landet i respekt for klubben han har spilt for i 8 år.

 

Men nå er tonen plutselig en annen. Panucci ser nå ut til å bli i Roma, men det spørs hvor lenge forholdet er rosenrødt mellom han og Spalletti. Etter å ha takket nei fra flere tilbud fra utenlandske klubber, samtidig som Roma fortsatt ville ha han med, endte det opp med at Panucci blir i Roma minst et halvt år til.

 

Til sommeren vil kontrakten hans gå ut, og da står Panucci fri til å dra hvorhen han vil dra.

 

Panucci ble tatt ut til Champions League troppen i går kveld, men ble i dag fjernet fra den.