Roma fortsetter å vinne!

Roma slo Reggina 1-0 i toppoppgjøret etter scoring av toppscorer Tovalieri, og gir dermed Lazio kamp om førsteplassen.

 

Roma manglet Bertolacci, Di Stefano, Scardina, Rolli og Citro, men klarte likevel å ta tre poeng mot tredje plasserte Reggina. Roma åpnet best og tok ledelsen etter 21 minutter ved Tovalieri. Roma fortsatte å presse på og burde ha gått opp til 2-0 da Tovalieri fikk sjansen etter godt forarbeid av Florenzi. Men det stod 1-0 til pause.

 

I andre omgang kom Reggina bedre med, men det var Roma som skapte sjansene. En god D’Alessandro la fint inn til Florenzi som satte ballen rett i klypene på keeper Kovacsic. I det 75.minutt fikk Trobiani sitt andre gule kort for dagen og måtte dermed forlate banen. Til tross for det røde kortet så fortsatte Roma å presse, og Tortolano fikk sjansen etter fint forarbeid av D’Alessandro, men ballen gikk utenfor. På overtid skulle dog Reggina få en stor sjanse, men en våken Frasca sørget for at alle poengene ble igjen i hovedstaden.

 

Roma vant dermed sin fjerde kamp på rad og har for alvor gitt Lazio kamp om førsteplassen i Gruppe C. Felipe og Stoian fikk forøvrig sine debuter for Primavera mot Reggina. Felipe startet kampen, men rumenske Stojan kom inn for Sciarra.

 

Roma – Reggina 1-0

 

Mål: Tovalieri (21)

 

ROMA (4-2-3-1): Frasca; Trobiani, Brosco, Malomo, Crescenzi; Massimo (75’ Mladen), Filipe; Tovalieri, Florenzi (67’ Tortolano), D’Alessandro; Sciarra (60’ Stojan)
All. De Rossi

 
REGGINA (4-3-3): Kovacsic; Preklet, Kras, Toscano, Squillace; Adejo, D’Agostino (67’ Musumeci), Rizzo (22’ Traorè); Viola, Picone (51’ Postorino), Iannazzo
All. Breda

 

Førstkommende onsdag møter man Palermo i cupens andre kamp. Kampen spilles hjemme på Fulvio Bernandini og Roma er i førersete etter at man klarte 0-0 i Palermo.