Panucci beklager seg

Etter den siste tids uenighet mellom Roma/Spalletti og Panucci, hvor det lenge så ut til at 35-åringen skulle skiftet klubb, sier Panucci nå unnskyld til alle i og rundt AS Roma.

 

Etter det ble klart at Panucci blir værende i Roma i alle fall frem til sommeren, har Panucci nå gått ut offentlig og unnskyldt seg for sin oppførsel overfor Romas tilhengere, ledelsen og hans medspillere.

 

Panucci nektet å sitte på benken mot Napoli noen serierunder siden, og etter det var det ventet at Panucci ville forlate Den Evige Stad. Men den gang ei. Panucci blir til sommeren, og forsøker å gjøre det beste ut av det ved å sin unnskyld.

 

«Jeg beklager den oppførselen jeg har hatt den siste tiden, og spesielt skylder jeg supporterne, klubben og mine medspillere en stor unnskyldning. Jeg vil takke supporterne og mine kollegaer som har støttet meg, og jeg vil gjøre mitt beste for å rette opp det misvisende inntrykket folk kan ha fått av meg» sa Panucci i et intervju med Gazzetta dello Sport.

 

«Når jeg sa jeg ville forlate Roma var det i en tilstand som var opphetet av bråket jeg selv skapte etter Napoli-kampen. Nå skal jeg jobbe hardt for klubben fram til sommeren, så får vi se hva som skjer etter det.»

 

Verdt å merke seg var at Panucci ikke nevnte et ord om Luciano Spalletti i beklagelsestalen sin, noe som avisene tar som at forholdet dem imellom er så alvorlig at det ikke kan rettes opp igjen etter Panuccis utblåsning.

 

Kilde: Channel 4