Motta fornøyd med å være i Roma

Marco Motta er strålende fornøyd med å ha ankommet Roma, og er full i lovord om sine nye lagkamerater.

 

Marco Motta får sannsynligvis sjansen til å debutere for Roma til helgen, når Genoa er motstander på Stadio Olimpico. Motta beskriver overgangen fra Udinese til Roma som en «drømmeovergang».

 

«Det er en drøm for meg å være her blant så mange mestere, hos en så ambisiøs og viktig klubb», sier Motta. «Min første trening her var litt som min første dag på skolen. Mine nye lagkamerater tok imot meg, ønsket meg velkommen, og jeg synes de er en flott spillergruppe.»

 

Motta uttrykte også sin glede over at Roma viste interesse for spilleren.

 

«Å vite at en klubb som Roma tenkte på meg var vidunderlig, og en herlig føleøse. Jeg håpet helt til siste stund at overgangen ville gjennomføres, og det gjorde den, så jeg er veldig lykkelig.»

 

«Roma er best. De er en av de sterkeste klubbene i verden, og å ha muligheten til å trene med mestere av Totti og De Rossi sin kaliber er ekstraordinært», sier Motta. «Alberto Aquilani er den eneste spilleren jeg kjente personlig, ettersom jeg spilte med ham for U-21 laget til Italia.»

 

Motta tok seg også tid til å takke Udinese for sitt opphold i klubben.
«De første seks månedene var veldig bra. Deretter tok vi avgjørelsen om å gå hver vår vei. Jeg vil gripe muligheten min til å takke Udinese for å tillate meg å komme meg dit jeg er i dag.»

 

Motta har ambisjoner med Roma, og er også inkludert i Champions League troppen til hovedstadslaget.
«Jeg tenker på å trene meg til det beste jeg kan bli hver dag. Hver trening er som en Champions League kamp, ettersom jeg trener med fantastiske spillere. Jeg vil forsøke å lære fra trener Luciano Spalletti, som er veldig dyktig. Hver trening er viktig.»

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk