Roma til semifinalen i Cupen!

Til tross for fraværene av blant andre Florenzi og Bertolacci så klarte Roma å dra i land en fin seier mot Palermo. Det var aldri noen kanonmatch i regnet på Trigoria, men Roma juniorene gjorde jobben og er nå klare for semifinale mot Juventus etter 3-0 seieren sammenlagt mot Palermo.

 

Roma tok oppskriftsmessig ledelsen ved toppscorer Simone Tovalieri etter 30 minutter, og det til tross for litt Palermo press i starten av kampen. Palermo fortsatte å presse på og kun en god Frasca i Roma buret hindret bortelaget scoring. Kampen var ganske jevn, men da Palermo fikk Romeo utvist midtveis i andre omgang virket det som om det skulle gå hjemmelagets vei.

 

Det gjorde det også, for kun noen minutter senere satt 2-0. Palermo uheldige midtstopper Adamo headet et innlegg i eget mål. Scardina la på til 3-0 like før slutt etter en fin Roma kontring, som satte spikeren i kista for Palermos del. Kampen endte 3-0 og dermed er Roma videre fra Cupens kvartfinale.

 

Roma – Palermo 3-0 (Coppa Italia)

Mål: Tovalieri (29), Adamo (Selvmål,76), Scardina (83).

Rødt kort: Romeo (Palermo)

 

Roma: Frasca, Trobiani (56′ Mladen), Brosco, Malomo, Crescenzi; Massimo, Buono (64′ Bertolacci); D’Alessandro, Manganelli (56′ Stojan), Tovalieri; Scardina.
All.: De Rossi

 

Palermo: Ingrassia (77′ Marziani), Corsino, Romeo, Adamo, Mazzotta (65′ Siragusa) ; Conti, Davì, Temperino; Giovio, Misuraca, Pitarresi.
All.: Pergolizzi

 

Neste kamp spilles førstkommende lørdag og da møter man Palermo borte.