Genoa på besøk i Roma

Med Genoa på 4.plass, tre poeng foran Roma, blir morgendagens kamp enda viktigere enn mange hadde trodd tidlig i sesongen. Kampen om CL-plass er prioritet for Roma nå, og da er bare tre poeng godt nok i morgen.

 

Etter en forferdelig start på sesongen, ligger nå Roma på 6.plass, og kan med seier i morgen virkelig være blant favorittene til en topp 4 plassering i inneværende sesong. Roma har vært gode på hjemmebane og må kunne anses som favoritt, spesielt ettersom Genoa har tat 27 av sine 40 poeng på hjemmebane.
Fjorårests oppgjør endte 3-2 til Roma, etter at Daniele De Rossi avgjorde kampen på straffe etter at Genoa hadde kommet tilbake etter å ha lagt under med 2 mål.

 

Roma må klare seg uten Riise, Cassetti og Montella, mens Panucci fremdeles er på feil fot med Spalletti, og ikke i troppen. Derimot er både Totti, Vucinic, Baptista og Perrotta tilbake etter fraværet mot Reggina.

 

Genoa må klare seg uten Thiago Motta og Matteo Paro, mens det har vært usikkerhet rundt Diego Milito, som har slitt med feber.

 

Genoa er et angripende lag, så det kan bli målrikt på Stadio Olimpico i morgen, spesielt med spillere som Vucinic, Totti, Baptista og Milito på banen, om sistnevnte blir spilleklar. Jankovic er ventet å spille fra start, mens Vanden Borre og Palladino ser ut til å måtte starte på benken for bortelaget.

 

Sannsynlige lagoppstillinger:

 

Roma: Doni – Cicinho, Mexes, Juan, Tonetto – Taddei, De Rossi, Brighi – Pizarro – Totti, Vucinic

 

Genoa: Rubinho – Biava, Ferrari, Bocchetti – Mesto, Milanetto, Juric, Criscito – Sculli, Milito, Jankov