Kampen om CL vil gå hele veien tror Spalletti

Luciano Spalletti tror racet om en topp 4 plassering vil gå helt til slutten av sesongen. Treneren var meget forønyd etter den viktige 3-0 seieren over Genoa i går.

 

«Jeg må komplimentere laget mitt for å ha slått et meget godt Genoa lag. Vi vil møte dem igjen – og Fiorentina – helt mot slutten av sesongen», sier Spalletti. «Det er solid resultat mot et glimrende Genoa, som spiller strålende fotball, og som viste i disse 90 minuttene at de også fortjener å være ambisiøs», sier Spalletti om 3-0 seieren.
«Forskjellen i dag var i kvaliteten vår, men når man snakker om arbeidsmoral og intensitet var Genoa ekstraordinære», fortsetter Roma-treneren.

 

Cicinho scoret kampens første mål, men måtte av banen like etterpå med noe som så ut som en potensiell skummel kneskade. Spalletti kunne heldigvis roe det hele ned etter at backen hadde gjennomført tester av kneet.

 

«Uheldigvis landet han feil. Vi gjorde noen tester med en gang, og heldigvis er det ikke noe seriøst. Faktisk vurderer vi han til neste søndag.»

 

Spalletti åpnet også for samtale med Panucci etter gårsdagens kamp. Panucci har vært frosset ut av troppen etter at han nektet å sitte på benken mot Napoli nylig.

 

«Det er en tid for å sitte seg ned å snakke om det», sier Spalletti. «Jeg er klar for å diskutere hva som helst.»

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk