Mexès i «drama» forrige helg

Som mange har fått med seg, var Philippe Mexès involvert i en mindre hyggelig episode forrige helg under en tur på byen. «Jeg fikk et belte i ansiktet», forklarer Mexès om episoden.

 

Mexès forteller om hva som utløste episoden på en nattklubb forrige uke.

«Jeg fikk et belte i ansiktet», fortalte han til Corriere dello Sport. «Det var et bra treff, men det kunne gått mye verre, ettersom han traff meg like ved øyet.»

 

«Jeg var på en nattklubb etter kampen, og det var treningsfri neste dag, og jeg hadde tillatelse av min kone til å være der. Hvis jeg var ute på den tiden, var det fordi jeg kunne sove lenge neste morgen», sier midtstopperen.

 

«Jeg ventet utenfor på at mine venner skulle hente bilen, og jeg hørte noen gratulere meg. Han var en Roma-supporter. Andre folk der var Lazio-fans, og de sa ting som ikke var fullt så hyggelige.»

 

«Deretter var det en som viste meg mangel på respekt midt i gaten, og jeg reagerte», fortsetter Mexès. «Jeg vet jeg gjorde feil, men jeg klarte ikke å tolerere det mer.»

 

«Det ble litt dytting og ingen konsekvenser, utenom disse to små merkene i ansiktet mitt. Jeg gjorde en feil, for jeg hadde alt å tape i den situasjonen.»

 

«Jeg tror det er respekt mellom klubbene, ettersom jeg hilste på Luciano Zauri i den samme baren, og han var min motstander i derbyet. Men jeg har en familie, og jeg finner det vanskelig å akseptere enkelte utsagn.»

 

Mexès uttrykte også sin begeistring for Romas nysigneringer.
«Laget spiller bra tross skader, og de nyankomne kan gi oss en hjelpende hånd», sier Mexès, og snakker da om Marco Motta og Souleymane Diamoutene.

 

Mexès tok seg også tid til å snakke om Arsenal, som er Romas motstander i åttendedelsfinalen i Champions League.
«Det vil bli en stor kamp, og det er ingen vits i å fyre seg selv opp, ettersom motivasjonen er der uansett. Jeg kan ikke vente med å komme i gang med kampen, og vi tenker mye på den.»

 

Philippe Mexès, som spilte nok en strålende kamp da Roma slo Genoa 3-0 i går, forsikret også Roma-fansen om sin fremtid i klubben.

 

«Mitt ønske er å bli i Roma. Jeg er lykkelig, og har alltid sagt det. Milan-historien var i avisene, men jeg hadde aldri kontakt med dem. Jeg liker meg i Roma, og vil alltid gjøre mitt beste for dette laget.»

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk