Vucinic er «hjemme» i Roma

Mirko Vucinic, som scoret et praktmål i Romas 3-0 seier over Genoa i går, er strålende fornøyd med tilværelsen i Roma. Dette er godt nytt for alle Roma-fans som så montegrinerens fantastiske scoring i går.

 

Vucinic har vært mye opp og ned i sine 36 måneder i klubben, men har i det siste vært en viktig del av Roma-laget som har klatret oppover tabellen.

 

«Jeg tror det hele koker ned til at jeg har vært nesten 3 år i Roma», fortalte Vucinic til La Roma magasinet. «Dette føles som hjemmet nå, og jeg kjenner miljøet, mine lagkamerater og taktikken vår.»
Etter seieren i går er Roma virkelig med i kampen om CL-plass også neste sesong, mens Arsenal er motstander i årets åttendedelsfinale i turneringen.
«Vi må fortsette på samme måte i serien; vi setter oss ikke mål for tiden. Vi må bare klatre oppover tabellen, så ser vi hva som skjer i slutten av sesongen.»

 

«Med tanke på Europa, er Arsenal et veldig bra lag. De har mange spillere som kan snu en kamp i hvilket som helst øyeblikk, men jeg føler vi er klar for utfordringen», avslutter Vucinic.

 

 

Kilde: www.goal.com