Palermo – Roma 2-0

Sesongens andre tap ble et faktum da Palermo lørdag senket  Roma ungguttene 2-0.

 

Palermo tok revansj etter 3-0 tapet mot Roma (Cup) i forrige uke. Giovio scorte det første målet etter 38 minutter i regnværet og Palermo kunne gå til pause med en 1-0 ledelse. Det kraftige regnværet og baneforholdene gjorde det vanskelig for lagene og det hjelper ikke når Bertolacci bommer på straffespark litt inn i andre omgangen.

 

Kampen var jevn og Roma kunne ha utlignet flere ganger, men det var Giovio som skulle fastsette resultatet til 2-0 rett før slutt. Målet skulle dog ha vært annulert for hands da Giovio fikk en klar fordel når han brukte hånda i forkant av målet. I sluttminuttene oppsto det litt bråk mellom Romas Scardina og Palermos Adamo som førte til rødt kort til begge to. Men Roma klarte aldri komme tilbake og Palermo beholdt dermed alle tre poengene.

 

Dermed drar Lazio ifra Roma på toppen av tabellen. Det var 4 poeng som skilte hovedstadslagene, men etter Lazios seier mot Napoli så er det nå hele 7 poeng. Roma ligger dog fortsatt på andre plass og har Palermo 2 poeng bak seg.

 

Palermo – Roma 2-0

Mål: Giovio (38,83)

 

Palermo: Ingrassia, Corsino, Mazzotta, Davì, Romeo, Adamo, Carioto, Temperino, Giovio, Conti, Pitarresi.
A disposizione in panchina: Marziani, Siragusa, Lo Monaco, Sabatucci, Pergolizzi, Cappelletti, Testa.
Allenatore: Rosario Pergolizzi

 

Roma: Frasca, Mladen, Crescenzi, Brosco, Malomo, Massimo, D’Alessandro, Bertolacci, Scardina, Stoian, Tovalieri.
A disposizione in panchina: Pena, Giannotta, Citro, Tortolano, Sciarra, Di Stefano.
Allenatore: Alberto De Rossi

 

Det er nå en pause på 3 uker i ligaen da den årlige turneringen «Torneo Viareggio» pågår fra nå og tre uker framover.