Torneo Viareggio er igang!

Den 61.utgaven av Torneo Viareggio startet mandag 9.februar der 40 lag braker sammen i kamp om  den prestisjefylte Viareggio pokalen. Inter vant turneringen i fjor, mens Genoa vant året før der igjen. Roma har vunnet turneringen 3 ganger før og er nå på jakt etter sin fjerde tittel…

 

Det er 40 lag med i turneringen der 16 av lagene går videre fra gruppespillet og til åttendelsfinalene. De 40 lagene som er med er delt opp i 10 grupper. 5 av gruppene er med i seksjon A, mens de fem siste er seksjon B. De 10 førsteplassene går videre til åttendelsfinalene, mens de tre beste andre plassene fra hver seksjon gjør det samme.

 

Cupen foregår over 2 uker (9.februar-23.februar) og har lag fra omtrent hele verden. I tillegg til de fleste italienske lagene så har vi f.eks Aarhus (Danmark), Midtjylland (Danmark), Maccabi Haifa (Israel), Anderlecht (Belgia), Club Nacional (Mexico) og Spartak Moskva (Russland).

 

Roma befinner seg i Gruppe 7 der man møter Reggina, Cisco Roma og dansk motstand i Aarhus. Roma møter først Aarhus 10.februar, deretter Reggina 12.februar og til slutt Cisco Roma 14.februar. Ingen enkel gruppe, men Roma er likevel favoritter til å vinne gruppa.

 

For mer info om gruppene/lagene kan du gå innpå www.torneoviareggio.it/