De Rossi og Aquilani med skadeproblemer

Daniele De Rossi fikk seg en smell i landskampen til Italia på tirsdag, etter at han dagen før slet med en allergisk reaksjon etter er insektsbitt. Aquilani har også problemer, og det er kneet som skaper vansker for midtbanespilleren.

 

Det var under den første landslagstreningen at Daniele De Rossi fikk insektsbittet som gjorde at han måtte få behandling. De Rossi kom seg imidlertidig etter reaksjonen, og startet kampen for Italia. Det ble 2-0 tap mot Brasil på Emirates Stadium, men De Rossi fullførte ikke kampen, men ble erstattet av lagkamerat fra Roma Alberto Aquilani etter at han fikk en smell i ankelen.

 

De Rossi måtte hinke av banen, og selv om skaden ikke skal være alvorlig er han usikker foran helgens bortekamp mot Atalanta i Serie A.

 

Alberto Aquilani sliter med kneet, og kan også måtte stå over helgens oppgjør mot Atalanta. Aquilani kom som nevnt inn for De Rossi mot Brasil, men måtte ifølge rapporter gi seg halvveis ut i dagens trening på Trigoria. Skaden skal ikke være alvorlig, men flere tester vil bli gjort for å determinere hvordan sjansene hans er for å spille til helgen.

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk