Totti tror Roma er tilbake på sporet

Francesco Totti tror Roma har lagt den tunge perioden bak seg etter seieren mot Genoa, og mener Roma nå er tilbake der de skal være i Serie A.

 

Etter at Roma tapte flere kamper i de første 8 ukene av inneværende sesong enn de gjorde hele forrige sesong, var det mange som ropte krise i Roma. Nå er derimot Roma for fullt med i konkurransen for en CL-plass til neste sesong. I tillegg er klubben også med i årets CL, hvor Arsenal er første hinder på veien mot en finale på Romas egne Stadio Olimpico.

 

«I forrige serierunde spilte vi mot Genoa, en av årets positive overraskelser», skrev Totti i Il Corriere dello Sport. «Både fra et teknisk og fysisk synspunkt var det en veldig hard kamp med høyt tempo. Seieren var veldig viktig for vår posisjon på tabellen, og vi måtte jobbe hardt for den.»

 

Totti fikk kritikk og ble anklaget for filming etter kampen mot Genoa, bl.a. fra presidenten i Genoa. Totti stiller seg uforstående til anklagene.

 

«Er jeg en ‘diver’? Det er rart. Ingen fortalte meg det etter kampen», skriver han. «Om de sa noe, var det at de ville bytte drakt med meg. Jeg synes folk skal prøve å roe ned etter en slik kamp.»

 

Totti tok seg også tid til å gi sin støtte til en lagkamerat som har måtte tåle en del kritikk i det siste, nemlig Alberto Aquilani. Midtbanespilleren, som slet voldsomt da han kom inn mot Genoa, har måtte tåle piping fra sine egne fans på Stadio Olimpico i det siste grunnet kontraktsspørsmålet.

 

«Han trenger støtte nå, og buing vil i hvert fall ikke hjelpe ham», mener Totti. «Han går gjennom en tøff periode, og de burde applaudere ham, til og med når han gjør en feil.»

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk, www.goal.com