0-3 tap og utvisning

Bortemøtet mot Atalanta var spådd å bli vanskelig, men etter 0-3 tap og rødt kort er skuffelsen nok ekstra stor i Roma-leiren. Capelli scoret ett og Doni to mål for hjemmelaget, mens Perrotta fikk rødt kort helt på slutten etter å ha pådratt seg to gule kort.

 

Akkurat idet Roma kunne klatre opp til topp 4 plassering i Serie A, gav Atalanta Roma en påminnelse om hvor vanskelig det er å komme med et godt resultat fra Stadio Azzuri d’Italia.

 

Roma manglet Taddei ( suspendert ), Riise, Menez, Cassetti, Cicinho og Aquilani, mens hjemmelaget måtte klare seg uten Vieri, Talamonti, De Ascentis og Cigarini. Men Atalanta har Cristiano Doni…

 

Allerede før 2 minutter var spilt, prøvde Ferreira Pinto seg med et skudd, men Doni kunne se skuddet gå utenfor målet til Roma. Perrotta måtte redde på strek etter at Manfredini headet en corner mot mål. Padoin skjøt utenfor etter å ha kombinert pasninger med Doni, mens Totti’s frispark ble blokkert.

 

Totti skjøt utenfor nok en gang, etter at Motta og Mexès hadde hindret Valdes fra å skape farligheter på motsatt side. Vucinic lurte offside-fellen til Atalanta, men ble stoppet av Ferreira Pinto, før Capelli blokkerte nok et Totti-forsøk.

 

Atalanta var det farligste laget, og tok ledelsen 52 minutter inn i kampen. Roma sitt forsvar sov i timen, og en ball i feltet havnet til slutt hos Capelli, som scoret sitt første mål i Serie A. 1-0 til Atalanta.

 

Deretter fulgte Doni på med 2 mål til innen de neste 7 minuttene. Først lurte midtbanespilleren seg inn mellom midtstopperne til Roma og satte inn crossen fra Padoin, deretter lurte Doni av Juan og satte ballen i målet bak Doni. 3-0 til hjemmelaget, og kampen var i realiteten punktert.

 

Motta hadde et reduseringsforsøk for Roma, men det ville seg ikke for hovedstadslaget i dag. Baptista, som kom inn for Pizarro da det sto 2-0, prøvde seg med et frispark, men Consigli fikk til slutt hendene på ballen.

 

Perrotta fikk rødt kort like før full tid etter to taklinger på Parravicini, og må dermed finne seg i å stå over kampen mot Siena i neste serierunde.

 

En dårlig dag på jobb for Roma-spillerne, som nå må heve seg betraktelig til neste seriekamp for å henge med for fullt blant topp 4.

 

 

Kilde: www.calcioitalia.co.uk