Roma ute av Torneo Viareggio!

Det ble en kort opplevelse for Roma i Torneo Viareggio. Etter en god start med seier mot Aarhus ble det stryk i de to siste kampene mot Reggina og Cisco Roma, og man endte til slutt på en tredjeplass.

 

I den første kampen beseiret man danske Aarhus 4-0. Roma dominerte stort på en elendig bane og Scardina, Babbucci, Massimo og Di Stefano scorte målene for Roma. Danskene var underlegne i hele kampen og resultatet kunne blitt enda større.

 

Roma – Aarhus 4-0

Roma (4-4-2): Frasca; Mladen, Brosco, Malomo (29′  st Giannotta), Crescenzi; Citro, Massimo, Bertolacci,  D’Alessandro (15’st Stojan); Scardina (27’st Di Stefano), Babbucci.

 

Det gikk betydelig dårligere for Roma i den andre kampen. Bertolacci bommet på straffespark etter 4 minutter og Reggina gikk opp til 1-0 to minutter senere. Bertolacci kom igjen i fokus da han lagde selvmål etter 25min. Roma prøvde å komme tilbake, men da Viola scorte på straffespark et kvarter ut i andre omgang var det kjørt.

 

Roma – Reggina 0-3

Roma (4-2-3-1): Frasca; Trobiani, Brosco, Malomo, Crescenzi; Massimo (40′ pt Babbucci), Bertolacci; Tovalieri (15′ st Florenzi), Stojan (25′ st Tortolano), D’Alessandro; Scardina.
All. De Rossi.
 

Roma måtte vinne den siste kampen mot Cisco Roma for å kunne gå videre. Roma startet best og skapte flere sjanser, men da Mladen ble utvist for to gule kort etter 25 minutter skulle cdet vise seg å bli vanskelig. Roma var til tider på høyde med lokalrivalen, men da Sola satt inn 0-1 ett minutt ut i andre omgang gikk lufta ut av Roma laget. Cisco Roma var effektive foran mål og la på til 2-0 og 3-0 før kampen var over.

 

Roma – Cisco Roma 0-3

Roma (4-2-3-1): Frasca; Mladen, Brosco, Malomo, Crescenzi; Massimo, Bertolacci; Stoian (14’ Tovalieri), Florenzi (32’ Trobiani), D’Alessandro; Scardina.
All. De Rossi

 

På Viareggiocup.tv kan man se høydepunkter fra alle kampene som har blitt spilt.

 

Romas primaveralag har nå grunnet tidlig exit en etterlengtet pause. Neste kamp spilles 28.Februar og da møter man Avellino hjemme på Fulvio Bernandini.