Spalletti: Atalanta fortjente seieren

Roma gikk søndag på et stort tap borte mot Atalanta. Luciano Spalletti er misfornøyd med det laget viste og innrømte at Atalanta fortjente seieren.

«Det er et tap vi må akseptere fordi Atalanta spilte bedre enn oss og fortjente å vinne,» erkjente Spalletti etter kampen.

«De spilte med mer fart og intensitet, og de hadde også fordelen av å kjenne den vanskelige banen som vi aldri klarte å tilpasse oss.»

Etter tapet mot Atalanta ligger man nå på en 6.plass. Men med seier hadde Roma inntatt 4.plassen.

«Akkurat som mot Catania så returnerer vi nå tilbake til Roma uten poeng, men mellom de to tapene så hadde vi 7 kamper i Serie A uten tap. Det er naturlig at man går på en skrell iblant.»

«Jeg vil ikke skylde på spillerne fordi jeg mener at det som skjedde i dag er normalt. I første omgang var vi under standard, men vi skapte også noen sjanser vi burde gjort det bedre på.»

«I de 4 årene jeg har vært her har det hendt at vi har mistet fokuset etter noen gode kamper.»

«I dagene som har vært har det vært snakk güngören escort om andre plassen, men Juventus er langt unna. Dette er et resultat av at vi ikke konsentrerer oss nok om oppgavene som ligger foran oss. Jeg kan ikke endre denne tendensen da det avhenger av mange faktorer.»