Skadeproblemer foran Siena matchen

De uendelige skadeproblemene ser aldri ut til å stoppe for Roma. I dag var det kaptein Totti sin tur til å hinke ut av treningen…

 

Totti hinket av dagens trening da han følte smerte i den venstre ankelen. Det medisinske personalet la is på ankelen for å dempe smertene. Med is og bandasje returnerte Totti til treningen, men følte fortsatt smerte. Nå er det tvilsomt at han spiller mot Siena.

 

Aquilani og Vucinic ser ikke ut til å rekke Siena matchen. Begge to trente i gymmen i dag og vil ikke bli klare mot Siena lørdag. Men begge vil trolig bli klare for den viktige Champions League kampen mot Arsenal på tirsdag. 

 

Fraværende fra treningen i dag var også Menez og Cassetti. Menez har slitt med mye skader i det siste og det spørs om han i det hele tatt rekker Arsenal kampen neste uke. Cassetti på sin side er langtidsskadd og er med det ihvertfall uaktuell.

 

Det var ihvertfall noen gode nyheter i dag. Cicinho trente i dag for fullt med resten av Roma laget og vil være klar for spill mot Siena til helga. Doni som skadet skulderen på gårdagens trening trente i dag med de andre keeperne på Trigoria. Det er fortsatt usikkert om Doni spiller på lørdag, men keeperen føler seg ihvertfall mye bedre i dag enn i går.

 

Sannsynlig lagoppstilling mot Siena:

Doni; Motta, Mexes, Juan, Tonetto; Cicinho, Pizarro, Brighi; Taddei; Baptista, Totti.

 

Utilgjengelige: Aquilani, Vucinic, Cassetti, Menez.

Tvilsomme: Doni, Cicinho og Totti.

Suspenderte: De Rossi, Perrotta

 

Kilde: Romanews.eu